Lappo.fi


Kyllästyttääkö olut ja siideri? Kokeile käyttää oma seltzerisi! Mangrove Jack’s Hard Seltzer -pakkauksilla teet maltillisen alkoholipitoista maustettua kevätjuomaa kotonasi.

Hard Seltzer -juomat ovat maustettuja, kirkkaita drinkkejä ja Mangrove Jack’sin pakkaukset käymisteitse kotioloissa valmistuva versio tästä juomatyylistä.

Valikoimassa on kolme versiota:


    Valmistaminen ei voisi olla helpompaa:

    1. Kaada lämmenneen siirappipussin sisältö puhtaaseen, desinfioituun käymisastiaan.
    2. Sekoita siirappi 1 litraan kiehuvaa vettä.
    3. Lisää kylmää hanavettä kunnes nestettä on yhteensä 20 litraa.
    4. Varmista että nesteen lämpötila on 18 - 26 °C ja lisää pakkauksesta löytyvä hiiva ravinteineen sekä makeutusaine.
    5. Sulje käymisastia tiiviisti. Käyminen kestää noin viikon 18 – 26 °C asteessa. Mittaa ominaispaino käymisen loputtua ja varmista että lukema on 0.998 – 1.002.
    6. Kun käyminen on päättynyt, lisää pakkauksessa mukana oleva mausteaine nesteeseen.
    7. Odota vuorokausi ennen kuin siirryt pullottamiseen tai kegittämiseen.
    8. Pullota kuten olut – lisää jälkikäymissokeria kuten oluen kanssa, n.6 grammaa per litra.
    9. Pakkauksesta löydät myös kaksi kirkastusainepakkausta. Nämä on tarkoitettu kirkastamiseen ennen kegitystä. Lisää Kiesesol ja sekoita voimakkaasti. Odota vähintään tunti, lisää kitosan ja jätä kirkastumaan kolmeksi päiväksi ennen kegittämistä.

      Seltzer-paketeista saat raikkaita, puhtaita, kepeän keväisiä juomia. Tilaa nyt!

    Your shopping cart is empty