Lappo.fi

Käykö sinulle joskus niin, että oluessasi maistuu omituinen sivumaku, mutta et ole aivan varma onko siihen iskenyt vieraspöpö, vai ei? Fast Orange B on erittäin helppokäyttöinen, nopea ja luotettava ratkaisu näihin ongelmiin

Fast Orange B -bakteeritestit

Fast Orange B -kasvatusmedialla toteat happoa tuottavien bakteerien läsnäolon joko valmiissa oluessa tai vierteessä. Näytepuikoilla taas voit ottaa pintanäytteen bakteerilähteeksi epäillystä esineestä tai työvälineestä. Fast Orange antaa yksiselitteisen testituloksen vuorokaudessa, ja voit alkaa tehdä tarvittavia toimenpiteitä kontaminaatioiden ehkäisemiseksi jaksossa.

Kesähumala - Bravo

Humalavalikoimamme kasvaa melkoista vauhtia, joten on aika käyttää heinäkuun hetkiä niiden esittelyyn. Uutuusvuorossa on amerikkalainen, Zeus-jalosteinen Bravo-katkerohumala.

Bravo on korkean alfahappopituisuuden ale-humala. Bravon katkerot ovat verraten pehmeitä, ja sen aromeissa on hienovaraista kukkaisuutta, sekä appelsiinin ja luumarjan tuntua.

Bravo on erinomainen valinta IPA- ja APA-oluiden katkeroille, ja sitä käytetään varsinkin West Coast -tyyleissä runsaasti. Kokeile Bravoa omassa keitoksessasi!

Your shopping cart is empty